Προϊόντα | Χημικά προϊόντα συντήρησης του νερού

Χημικά προϊόντα συντήρησης του νερού


Οι λουόμενοι και το περιβάλλον (αέρας, βροχή κ.λ.π.) επιβαρύνουν το νερό της πισίνας με γύρη, σκόνη, μικροοργανισμούς, παθογόνα μικρόβια, βακτηρίδια κ.λ.π., τα οποία βλάπτουν τους κολυμβητές. Η φίλτρανση  επιτρέπει τον καθαρισμό του νερού από τα σωματίδια σκόνης, αλλά η προσθήκη ειδικών χημικών για πισίνες είναι αυτή που εξαλείφει την ανάπτυξη των βακτηριδίων, των άλγεων και των ιών.

Ο συνδυασμός του φυσικού(φίλτρανση/ανακυκλοφορία) και χημικού τρόπου περιποίησης του νερού μιας πισίνας, μας βοηθά να κρατήσουμε το νερό καθαρό και κρυστάλλινο έτσι ώστε να απολαμβάνουμε το μπάνιο μας άφοβα, χωρίς παρενέργειες στην υγεία μας.

Τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιεί η ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ είναι του ισπανικού οίκου ASTRAL, ο οποίος είναι πιστοποιημένος με ISO 9002 και διαθέτει προϊόντα τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις & οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφαλή χρησιμοποίησή τους.

Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη χρησιμοποιούνται διάφορα χημικά όπως χλώριο, βρώμιο, οξυγόνο, αλγεοκτόνο, κλπ, σε διάφορες μορφές(κόκκοι, σκόνη, ταμπλέτες, υγρά). Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτοματισμοί για τις ανάγκες της χλωρίωσης - απολύμανσης.

Copyright © 2011 ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.